Auto transporteren

 

In de loop der jaren heeft Holland Freight Bridge zich gespecialiseerd tot een full service provider voor het verschepen van auto's, motoren, boten of andere voertuigen. Toegewijd en met concurrerende prijzen verschepen wij uw waardevolle voertuigen schip professioneel en met de grootste zorg.

Consolidatie

Wij bieden onderhouden consolidatiediensten van en naar bijna elke hoofdhaven ter wereld. Uw auto, motor of boot wordt in de container geladen tezamen met een ander voertuig (of een andere lading). Hiermee worden de transportkosten gedeeld en bespaart u geld. Ook kunt u huishoudelijke / persoonlijke goederen in het voertuig meesturen zonder extra transportkosten.

Complete container (FCL)

Voor een meer individuele manier om uw voertuig te verschepen, bieden wij u de keuze van transport in een container. Uw auto wordt zorgvuldig, met behulp van riemen en wielkeggen, vastgezet in de container. Uw auto blijft in de verzegelde container die alleen zal worden geopend  op bestemming in (onder voorbehoud van inspectie door douane).

 


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte